Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Øreringe

Mads Z har et eksklusivt udvalg af øreringe i både klassisk og tidssvarende design. Alle øreringe er udført i sølv eller guld, og du finder mange varianter i lange eller korte designs både med diamanter, rubiner, safirer og smaragder - eller helt enkle uden sten. Find dine nye øreringe eller gaven til en af du holder i Mads Z. univers, hvor du finder smykker til enhver anledning.

Underkategorier

  • 14 karat guld
    I Gold Label kollektionen finder du de smukkeste øreringe udført i de fineste materialer. Alle øreringe er 14 karat guld og de tilføjede ædelstene i smykkerne er ægte brillanter, safirer, smaragder og rubiner. 
  • 8 karat guld
    White Label kollektionen byder på et udvalg af spændende øreringe i 8 karat guld. Designet er moderne og formsproget alsidigt. 
  • Sølv
    Gå på opdagelse i vores skønne øreringe i sølv fra Silver og White Label. Hvad enten du er til det klassiske look med brillanter og farvestrålende ædelstene eller til det fashionprægede udtryk - så find selv dine favoritter her.
pr. side
Viser 1 - 30 af 169
Viser 1 - 30 af 169