Øreringe

Mads Z har et eksklusivt udvalg af øreringe i både klassisk og tidssvarende design. Alle øreringe er udført i sølv eller guld, og du finder mange varianter i lange eller korte designs både med diamanter, rubiner, safirer og smaragder - eller helt enkle uden sten. Find dine nye øreringe eller gaven til en af du holder i Mads Z universet, hvor du finder smykker til enhver anledning

Underkategorier

 • 14 karat guld
  I Gold Label kollektionen finder du de smukkeste øreringe udført i de fineste materialer. Alle øreringe er 14 karat guld og de tilføjede ædelstene i smykkerne er ægte brillanter, safirer, smaragder og rubiner. 
 • 8 karat guld
  White Label kollektionen byder på et udvalg af spændende øreringe i 8 karat guld. Designet er moderne og formsproget alsidigt. 
 • Sølv
  Gå på opdagelse i vores skønne øreringe i sølv fra Silver og White Label og udforsk smykkerne, der med deres smukke sølv skaber et klassisk udtryk. Sølvet er fantastisk til at skabe både enkle og elegante og mere volumniøse smykker.
 • Forgyldt sølv
  I White Label kollektionen finder du et stort udvalgt af søde øreringe i forgyldt sølv. Find de forgyldte øreringe her eller hos  din lokale Mads Z forhandler
pr. side
Viser 1 - 30 af 341
Viser 1 - 30 af 341