Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
RHODONIT - BEAD TIL BLACK SUN ARMBÅND Forstør

RHODONITE - BEAD TIL BLACK SUN ARMBÅND

5936036

Ny

Bead i rhodonit til BLACK SUN armbånd.

Design selv dit BLACK SUN armbånd med et bredt udvalg af beads i forskellige materialer.

Flere detaljer

kr 150,00

Produkt information

TypeBeads
MaterialeÆdelsten
StenRhodonit
KollektionBlack Sun

Yderligere information

BLACK SUN - unisex armbånd – individuelt design – ægte materialer og afslappet stil.

BLACK SUN har et helt unikt udtryk – ikke mindst i kraft af materialevalget. Du kan vælge sterlingsølv eller 14 kt. guld til din lås. Sætte det sammen med drivtømmer i forskellige nuancer og tilføje safirer, rubiner og smaragder. Og hvis du har lyst, et led med de fineste brillanter. Også led i turkis, månesten og onyx findes i repertoiret.

Træets rå udtryk og historie side om side med de fineste, klassiske ædle sten og metaller taler til vores fornemmelse af at indgå i en større sammenhæng.

DESIGN SELV: Vælg dit armbånds grundfarve og om låsen skal være i guld eller sølv. Dekorer armbåndet med få, nøje udvalgte beads, eller fyld det helt op i dit personlige mønster eller i en nonchalant, fri sammensætning.

ELLER VÆLG ET AF DE 15 SMUKKE ARMBÅND: Sammensat af designeren selv. De har hver især fået et navn, der refererer til eksotiske strande og surferens frie liv. Men udtrykket passer lige så smukt til et moderne, boheme-inspireret look i skandinavisk, enkel stil.