Filtrer søgning

Black Sun

Black Sun by Mads Z er et univers af luksus-bohême armbånd udført i de fineste materialer. Inspireret af livet blandt surferne på den amerikanske vestkyst, er armbåndene udtryk for en grundlæggende følelse af frihed, en livsstil med frie valg og en uhøjtidelig mentalitet. Black Sun armbåndet er helt unik dels på grund af de ægte materialer og især fordi du selv vælger hvordan dit armbånd skal se ud: - enten ved at designe dit armbånd fra bunden selv eller vælge blandt færdige designs sammensat af Mads Z


Design selv dit armbånd:
Vælg først farven på dit basis-armbånd og derefter om låsen skal være i guld eller sølv. Tilføj beads i de materialer og farver, du ønsker; guld, sølv, træ eller ædelstene. Dit valg er udtryk for et helt personligt armbånd og en unik stil.


Vælg blandt færdige designs:
Du kan også vælge dit armbånd blandt færdige designs - eller blive inspireret til at lave din egen kombination. I "Designer's choice" har Mads Z designet en kollektion af armbånd, som viser dig nogle af mulighederne med Black Sun. Armbåndene er alle opkald efter berømte og hippe surfersteder rundt om i verden.

Black Sun er et unisex armbånd, som afhængig af materialevalget appellerer til både ham og hende. Gå selv på opdagelse i Black Sun universet og lad dig inspirere til præcis dét armbånd, du ønsker dig!

Underkategorier

  • Ready to wear
    Her får du et bredt udvalg i Black Sun armbånd designet af Mads Z. i forskellige materialer med hver sit unikke udtryk. Hvert armbånd har fået et navn, der refererer til eksotiske strande og surfersteder rundt om i verden. Black Sun er unikke armbånd, der afhængig af sammensætningen fortæller sin helt egen historie. Skal det være feminint, råt, farverigt eller enkelt - valget er dit. Se Black Sun armbåndene herunder og find din favorit eller bliv inspireret til dit eget design.
  • Your design
    Black Sun by Mads Z. er mulighedernes armbånd - du bestemmer, hvordan dit armbånd skal se ud. Design selv: Vælg farven på dit basisarmbånd, og om låsen skal være i guld eller sølv. Tilføj beads i de farver og materialer, du synes bedst om og skab et armbånd, hvor din personlighed skinner igennem. Du finder beads i både træ, guld, sølv og ædelstene som safir, rubin, smaragd, månesten, onyx og turkis.  Black Sun er til både mænd og kvinder - om udtrykket er maskulint eller feminint afhænger helt af materialevalget. Dit armbånd, dit valg.
  • Beads
    Beads tilfører dit Black Sun armbånd liv og personlighed. Er du til det rå udtryk med driftwood eller til det luksuriøse og funklende guld i samspil med rubiner og safirer? Vælg selv dine yndlings-beads, og sammensæt dit Black Sun armbånd, som du ønsker det.
pr. side
Viser 1 - 30 af 56
Viser 1 - 30 af 56