Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny BLACK SUN ARMBÅND - SURFRIDER BEACH Forstør

BLACK SUN ARMBÅND - SURFRIDER BEACH

Ny

BLACK SUN armbånd med sølvlås og sort nylonsnor. 

De tilhørende beads er udført i safir, blonde agat og driftwood. 

BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design.

Prisen er inkl. de viste beads.

Flere detaljer

kr 1.251,00

  • 16,5 cm.
  • 18 cm.
  • 19,5 cm.
  • 21 cm.

Produkt information

TypeArmbånd
LængdeVælg din længde fra 16,5 til 21 cm.
StenSafir, blonde agat, driftwood
Lødighedsstempel925
KollektionBlack Sun

Yderligere information

BLACK SUN - unisex armbånd – individuelt design – ægte materialer og afslappet stil.

BLACK SUN har et helt unikt udtryk – ikke mindst i kraft af materialevalget. Du kan vælge sterlingsølv eller 14 kt. guld til din lås. Sætte det sammen med drivtømmer i forskellige nuancer og tilføje safirer, rubiner og smaragder. Og hvis du har lyst, et led med de fineste brillanter. Også led i turkis, månesten og onyx findes i repertoiret.

Træets rå udtryk og historie side om side med de fineste, klassiske ædle sten og metaller taler til vores fornemmelse af at indgå i en større sammenhæng.

DESIGN SELV: Vælg dit armbånds grundfarve og om låsen skal være i guld eller sølv. Dekorer armbåndet med få, nøje udvalgte beads, eller fyld det helt op i dit personlige mønster eller i en nonchalant, fri sammensætning.

ELLER VÆLG ET AF DE 15 SMUKKE ARMBÅND: Sammensat af designeren selv. De har hver især fået et navn, der refererer til eksotiske strande og surferens frie liv. Men udtrykket passer lige så smukt til et moderne, boheme-inspireret look i skandinavisk, enkel stil.