Carnival

JOIN THE CARNIVAL!

CARNIVAL er en unik kollektion af armbånd, halskæder og øreringe med sten og perler i fantastiske farver og former. Se udvalget her eller hos din nærmeste forhandler, som også kan guide dig i, hvordan du selv kan sammensætte dine Carnival smykker - og skifte sten og perler ud alt efter anledning og humør.

Underkategorier

 • Armbånd
  CARNIVAL er unik serie af smykker, som du selv kan designe. Du kan selv skifte perler og sten på dit armbånd, hvis du ønsker et nyt udtryk på smykket - det er kun fantasien, der sætter grænser.
 • Øreringe
  Øreringene i Carnival kollektionen kan ligesom alle de øvrige smykker designes og sammensættes præcis som du ønsker: Den ene dag kan du bruge øreringen som en lille, delikat ørestik - og den næste kan du dresse den op med kædestykker og farvestrålene ædelseten og perler. Se vores udvalg af færdige designs her.
 • Halskæder
  CARNIVAL er unik serie af smykker, som du selv kan designe. Du kan selv skifte sten, perler og længde på din halskæde, hvis du ønsker et nyt udtryk på smykket - det er kun fantasien, der sætter grænser.
 • Design selv
  Carnival er unik serie af halskæder, øreringe og armbånd, som du helt selv kan sammensætte med de sten og perler, du ønsker. Skab et overdådigt smykke til festlige anledninger eller et minimalistisk smykke til hverdag. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dine Carnival smykker skal se ud.
pr. side
Viser 1 - 30 af 184
Viser 1 - 30 af 184