Underkategorier

  • Gold Label
    Mads Zs Gold Label kollektion er smukt forarbejdede smykker udført i de fineste materialer. 14 karat guld med brillanter, smaragder, rubiner og safirer. Nyd den universelle glæde ved at give eller bære et dyrebart smykke. Del glæden ved selve smykket og de særlige følelser, som knytter sig til det. Smykkerne i Gold Label appellerer til kvinden, der har en forkærlighed for det ædle og dyrebare look.  Uanset hun er til klassiske smykker med elegant enkelthed eller til farvestrålende og overdådige smykker, så findes udvalget i Gold Label kollektionen.    Smykker i guld med diamanter og ædelstene holder sig smukke hele livet igennem, hvis man passer godt på det. Et guldsmykke er et smykke for livet, og derfor også den ideelle gave til at mindes livets smukke stunder. Gå selv på opdagelse i kollektion og nyd udvalget af halskæder, armbånd, ringe og øreringe - til dig selv eller en du holder af.
  • Silver Label
    Mads Z Silver Label kollektion tager afsæt i klassiske former og er en elegant serie af smykker udført i Sterlingsølv med tilføjede brillanter, smaragder, rubiner og safirer. Smykkerne i Silver Label klæder kvinder i alle aldre. Udtrykket er enkelt og rent og kan varieres afhængigt af, hvordan smykkerne sammensættes. Silver Label er smykker til kvinden, der har en forkærlighed for sølvets kølige nuancer, men som samtidig ønsker glæden ved ægte diamanter og ædelsten.   Gå selv på opdagelse i kollektion og nyd udvalget af halskæder, armbånd, ringe og øreringe - til dig selv eller en du holder af.
  • White Label
    Mads Z har med White Label designet en serie af smykker, der på fineste vis griber tidens strømninger. Smykkerne er minimalistiske og grafiske i sine former og er udført i sterlingsølv og 8 karat guld. Stenene i smykkerne er primært zirkoniasten, hvilket gør at smykkerne ligger i en lavere prisklasse en diamantsmykker - men du får stadig glæden ved et smykke udført ægte sølv eller guld. Smykkerne appellerer til kvinden, der er fashion-bevidst og tidstypisk i sin fremtoning -  og med White Label behøver hun ikke at gå på kompromis med de gode materialer i sine smykker. Gå selv på opdagelse i White Label og nyd udvalget af halskæder, armbånd, fingerringe og øreringe - til dig selv eller en du holder af.
pr. side
Viser 1 - 30 af 305
Viser 1 - 30 af 305