Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Ready to wear

Her får du et bredt udvalg i Black Sun armbånd designet af Mads Z. i forskellige materialer med hver sit unikke udtryk. Hvert armbånd har fået et navn, der refererer til eksotiske strande og surfersteder rundt om i verden.

Black Sun er unikke armbånd, der afhængig af sammensætningen fortæller sin helt egen historie. Skal det være feminint, råt, farverigt eller enkelt - valget er dit. Se Black Sun armbåndene herunder og find din favorit eller bliv inspireret til dit eget design.

pr. side
Viser 1 - 30 af 34
 • Vis her
  kr 1.311,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og turkis nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i gul jade, turkis jade, turkis, rød agat og driftwood.BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.311,00
 • Vis her
  kr 1.453,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og gul nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i cherry quartz, lace agat, crazy lace agat, gul jade, turkis jade og driftwood.BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.453,00
 • Vis her
  kr 1.135,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og sort nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i cherry quartz, grøn agat, gul jade og driftwood.BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.135,00
 • Vis her
  kr 1.093,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og sort nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i gul jade, blondeagat, turkis jade, rød agat, ametyst og driftwood.BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.093,00
 • Vis her
  kr 950,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og sort nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i grøn agat, grå, sort og oak driftwood.BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 950,00
 • Vis her
  kr 950,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og gul nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i turkis, rød koral, oak og mørk driftwood.BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 950,00
 • Vis her
  kr 750,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og turkis nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i oak, sort og mørk driftwood.BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 750,00
 • Vis her
  kr 750,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og gul nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i sort, mørk og oak driftwood.BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 750,00
 • Vis her
  kr 950,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og rød nylonsnor. De tilhørende  er udført i rød og hvid koral, sort og mørk driftwood. BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 950,00
 • Vis her
  kr 750,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og rød nylonsnor. De tilhørende  er udført i grå, sort og oak driftwood. BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 750,00
 • Vis her
  kr 950,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og turkis nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i mørk driftwood, turkis og gul jade. BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 950,00
 • Vis her
  kr 495,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og sort nylonsnor.  De tilhørende beads er udført i sort, mørk og oak driftwood.  BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 495,00
 • Vis her
  kr 1.251,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og sort nylonsnor. De tilhørende beads er udført i lyseblå blondeagat, safir, og sort og brun driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.251,00
 • Vis her
  kr 1.227,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og rød nylonsnor. De tilhørende beads er udført i sølv. koral og sort og lys driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.227,00
 • Vis her
  kr 1.051,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og sort nylonsnor. De tilhørende beads er udført i grøn agat, gul jade, sølv og grå og brun driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.051,00
 • Vis her
  kr 1.051,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og sort nylonsnor. De tilhørende beads er udført i hvid koral, sølv og brun driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.051,00
 • Vis her
  kr 3.197,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og turkis nylonsnor. De tilhørende beads er udført i turkis, mørk driftwood og sølv. Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 3.197,00
 • Vis her
  kr 26.750,00

  Black Sun armbånd med 14 karat guldlås og rød nylonsnor. De tilhørende beads er udført i 14 karat guld med brillanter, pink månesten og onyx.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 26.750,00
 • Vis her
  kr 11.174,00

  Black Sun armbånd med 14 karat guldlås og sort nylonsnor. De tilhørende beads er udført i smaragd og lys driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 11.174,00
 • Vis her
  kr 6.200,00

  Black Sun armbånd med 14 karat guldlås og sort nylonsnor. Den tilhørende bead er udført i 14 karat guld med brillanter.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. den viste bead.

  kr 6.200,00
 • Vis her
  kr 9.532,00

  Black Sun armbånd med 14 karat guldlås og rød nylonsnor. De tilhørende beads er udført i 14 karat guld, rubin og lys driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 9.532,00
 • Vis her
  kr 3.666,00

  Black Sun armbånd med 14 karat guldlås og sort nylonsnor. De tilhørende beads er udført i rubiner og black driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 3.666,00
 • Vis her
  kr 7.212,00

  Black Sun armbånd med 14 karat guldlås og rød nylonsnor. De tilhørende beads er udført i 14 karat guld, smaragd, rubin, onyx og brun driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 7.212,00
 • Vis her
  kr 3.266,00

  Black Sun armbånd med 14 karat guldlås og rød nylonsnor. De tilhørende beads er udført i pink månesten og brun og grå driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 3.266,00
 • Vis her
  kr 2.795,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og sort nylonsnor. De tilhørende beads er udført i sølv, smaragder og grå driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 2.795,00
 • Vis her
  kr 3.273,00

  BLACK SUN armbånd med sølvlås og sort nylonsnor. De tilhørende  er udført i sølv, safir, hvid månesten og brun driftwood.  BLACK SUN er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 3.273,00
 • Vis her
  kr 1.241,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og sort nylonsnor. De tilhørende beads er udført i sølv, safir, pink månesten og brun driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.241,00
 • Vis her
  kr 750,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og sort nylonsnor. De tilhørende beads er udført i sort, grå og brun driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 750,00
 • Vis her
  kr 1.125,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og sort nylonsnor. De tilhørende beads er udført i rubin og lys driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 1.125,00
 • Vis her
  kr 2.035,00

  Black Sun armbånd med sølvlås og rød nylonsnor. De tilhørende beads er udført i sølv, rubin, pink månesten og brun og lys driftwood.  Black Sun er en eksklusiv serie af unisex armbånd, som du kan style efter egne ønsker eller købe som færdigt design. Prisen er inkl. de viste beads.

  kr 2.035,00
Viser 1 - 30 af 34